Zin in een actief en knallend zomerfeest, waar alle basisschoolleerlingen aan deelnemen zonder extra werk voor het schoolteam? Denk eens aan een circusdag met Circus Kristal! Met ons professioneel dagvullend programma worden de kinderen uitgedaagd en verborgen talenten ontdekt!

De zomer is perfect voor een circusdag op school

Natuurlijk is de zomer perfect voor een circusdag. Circus Kristal neemt alle circusmaterialen mee en tovert het schoolplein helemaal om tot een grote circuspiste. Wanneer de leerlingen in de ochtend aankomen, zullen ze het schoolplein bijna niet terug herkennen. Alles staat klaar om het circus programma feestelijk te starten. Is het onverhoopt toch minder weer? Geen punt, dan verplaatsen we het circus gewoon naar binnen. Een sporthal is niet nodig! Lokalen, een gymzaal, aula of speelzaal volstaat.

Circus-Kristal-op-basisschool-onderwijs

Iets anders te vieren of speciale wensen? We maken de circusdag op maat!

Een jubileum, een circusproject of hét alternatief voor het schoolreisje, Circus Kristal maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest! In de voorbespreking nemen we het hele programma met de school door. Aan de hand van deze bespreking maken we een draaiboek op maat. Zijn er speciale wensen, leraren of leerlingen die in het zonnetje gezet mogen worden of is er een speech momentje nodig? Geen punt! We creëren een spectaculair circus programma dat precies aansluit op jullie basisschool.

Enkele reacties

“Wat hebben we vandaag op basisschool De Toermalijn in Bladel een ongelofelijk leuke dag gehad met zijn allen!

Alle leerlingen, van groep 1 tot en met groep 8, de leerkrachten en hulpouders hebben ontzettend genoten. Alleen maar blije gezichten! Heel erg bedankt, het was een prachtige dag.”

Enthousiaste hulpouder, Bladel

“Op vrijdag 31 maart heeft circus Kristal een circusdag georganiseerd voor SBO Belle van Zuylen. De leerlingen hebben een fantastische dag gehad. Er was veel uitdaging en voldoende afwisseling. Circus Kristal weet goed in te spelen op de doelgroep speciaal basisonderwijs! Nogmaals bedankt voor de enorm leuke dag!”

SBO Belle van Zuylen, Utrecht

Zo ziet een circusdag op school er ongeveer uit..

Nadat iedereen op school is aangekomen gaat het zomerfeest van start… Hooggeëerd publiek welkom bij Circus Kristal! De dag wordt afgetrapt met een spetterende instructieshow waarin de leerlingen kennismaken met alle verschillende circus-skills. We laten vooral zien hoe je met alles makkelijk kunt beginnen en hoe je jezelf kunt blijven uitdagen. Zo is het nooit te moeilijk voor de kleuters of te makkelijk voor de bovenbouw! Stilzitten daar houden we niet van, dus het is dan ook snel tijd dat iedereen zelf met de eigenzinnige circus attributen aan de slag gaat. Coole goocheltrucs worden aangeleerd om thuis papa en mama omver te blazen. Over blazen gesproken lukt het de leerlingen om in een reuzenbel te staan…?

Interesse in de circusdag van Circus Kristal

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de hele organisatie uit handen nemen. Een dag met Circus Kristal staat garant voor een ongelooflijk (zomer)feest! Voor verdere informatie en de prijzen verwijzen we je graag door naar onze Circus op School pagina. Direct de mogelijkheden doorspreken? Verstuur een bericht via het contactformulier (of Whatsapp) of bel direct.