Contactformulier

U ontvangt doorgaans dezelfde dag een reactie

  Voornaam *

  Achternaam *

  Straatnaam + Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij je mee helpen?

  Adresgegevens:

  hieronder vind je ook de routebeschrijving

  Bezoek adres circus Kristal

  NDSM-werf

  Scheepsbouwkade 34

  1033 WM Amsterdam

  Stichting het onderwijs circus

  Postadres

  Klipperweg 73

  1113 GT Diemen

  Logo-Circus-Kristal-Amsterdam-groot

  Routeomschrijving

  Voor kinderfeestjes in het circus kristal theater – ndsm werf

  Met de auto

  Wij raden u aan om een online app zoals Google Maps te gebruiken. Mocht dat niet lukken volgt u de onderstaande route:
  Vanaf de ringweg A10 neemt u afrit S118. Onderaan de afslag rijdt u Amsterdam Noord in. U rijdt op de Verlengende Stellingweg. Aan uw rechterhand ziet u sportvelden. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. Dit is de Molenaarsweg. Deze weg blijven volgen tot u een grote bocht naar links (in de bocht zit een benzinestation) en 2 rotondes (recht oversteken) heeft gehad. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de Klaprozenweg op, ga bij de volgende stoplichten rechts. Dit is de ms. Van Riemsdijkweg. Na het water (links) en voor het hoge bakstenen gebouw slaat u linksaf de Scheepsbouwkade op. Helemaal aan het eind is het meetingpoint van circus Kristal. Als u daar bent aangekomen kunt u het beste even bellen, we halen u op en lopen we samen naar het circustheater.
  Let op: op het NDSM-terrein is het betaald parkeren, ook op zondag! (1,40 euro per uur).

  Met het openbaar vervoer

  Vanaf het Centraal Station in Amsterdam kunt u rechtstreeks naar de NDSM-werf met een gratis pontje. De reis over het water duurt ongeveer een kwartier en is natuurlijk een heel leuk begin van het feestje! De pont ligt aan de achterzijde van het station en op de pont staat duidelijk een bordje NDSM-werf. De vertrektijden van het pontje zijn om het half uur. Vanaf de aankomststeiger loopt u rechtdoor langs het MTV gebouw. Na dit gebouw slaat u rechtsaf, dit is de Neveritaweg. Bij het grote hek komen we u halen en lopen we samen naar de feestruimte.

  Een speciale locatie

  Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij – NDSM – Amsterdam

  De NDSM-werf is een monument en biedt onderdak aan verschillende kunstdisciplines en klein vakmanschap. Als je naar ons theater komt dan word je net buiten de werf ontvangen. Buiten op het terrein is van alles te zien. De koepel van eetcafé Noorderlicht, het MTV-gebouw waar onder andere Nickelodeon opnames maakt voor TV en de grote kraan waar vroeger schepen mee werden getakeld. Je kunt nu zelfs in één van de drie hotelkamers overnachten in de kraan! Je kunt ook gratis in de werf kijken, waar je een indoor kunststad aantreft en aan de westzijde zat het voormalig Amsterdam Skatepark.

  NDSM-Werf-locatie-van-Circus-Kristal-Amsterdam