trucs voor verschillende leeftijden, van harte aanbevolen vanaf 5 jaar
Click here for english version
KLIK HIER VOOR DE BESCHIKBAARHEID

Kinderfeestje bij ons

Wij hebben een eigen circus theater in Amsterdam

Circus Kristal op de NDSM werf

Neem alle kids mee naar Circus Kristal en wij verzorgen de rest.

Kinderfeestje thuis

Wij brengen de goochelworkshop naar uw locatie

U zorgt voor een tafel en stoelen

Wij verzorgen een waanzinnig kinderfeest

circus-verjaardagsfeestje-kristal-feest

Vier je kinderfeestje bij circus Kristal

in amsterdam op de ndsm werf

Het goochel kinderfeestje van Amsterdam

Altijd al willen weten hoe het is om je publiek van de ene in de andere verbazing te laten vallen? Dan is het goochel kinderfeestje van Circus Kristal iets voor jou. Leer coole goocheltrucs van een echte goochelaar tijdens dit spannende kinderfeest in onze goochel- en circustheater! Alle feestvierders ontvangen een magische goocheldoos, die jullie zelf met prachtig materiaal versieren. Daarna gaan we de trucs leren en oefenen. Na afloop van het verjaardagsfeestje gaan alle trucs in de magische doos mee naar huis, zodat jullie er overal mee kunnen optreden. De trucs zijn aangepast aan jouw leeftijd. Ben je al eerder geweest? Geen probleem, laat het van tevoren weten zodat je andere trucs kan leren.

Vier je verjaardag – met taart en cadeautjes – in onze goochel- en circustheater

Niets leuker dan een compleet georganiseerd kinderfeestje zonder daarna zelf de troep op te hoeven ruimen. Daarom zijn jullie van harte welkom om het hele verjaarsfeestje in ons goochel- en circustheater te vieren. Verzamel bij ons voor de deur (in Amsterdam op de NDSM-werf) of haal juist al je gasten onderweg op. Vergeet de verjaardagstaart en cadeautjes vooral niet, want ook daar hebben we ruimte voor. Boek eenvoudig een extra half uurtje bij zodat er voldoende tijd is om te zingen voor de jarige, te genieten van jullie zelf meegebrachte taart en natuurlijk het uitpakken van de cadeautjes. Wij zorgen voor wat te drinken, de bordjes, bestek en servetjes dus ook dat is geregeld. Na de feestvreugde is er werk aan de winkel, iedereen gaat zijn eigen goocheldoos versieren. Daarna krijgen jullie een goochelworkshop om zelf te leren goochelen!

Goochelworkshop met je kinderfeestje

Net zoals elke goochelaar uniek is, hoort ook elke goocheldoos uniek te zijn. Daarom is het elke keer weer een verrassing welke trucs er in de doos zitten. Maar ook de buitenkant mag best een make-over krijgen en die bepalen jullie helemaal zelf. Na het geknutsel is het tijd om de goocheltrucs ook echt te leren en te doen. En natuurlijk wordt een echt goochel kinderfeestje afgesloten met een door jullie zelf gegeven spectaculaire goochelshow! Alle goocheltrucs worden op jullie leeftijd en interesses aangepast, er kunnen zelfs eigen goocheltrucs worden gemaakt. Enkele van de favoriete trucs tijdens kinderfeestjes zijn zijn de verdwijnende stickertruc, de manentruc en de truc met het goochelstokje. Natuurlijk hebben wij nog veel meer trucs. Ook als je al eerder bent geweest in het circus kan je nieuwe goocheltrucs leren. Dit kan je van tevoren aangeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Een ding is zeker, jullie gaan naar huis als volleerd goochelaars. De goocheldoos en trucs mogen gewoon mee naar huis, een cadeautje van ons voor jullie, dus thuis kunnen er nog vele goochelshows volgen!

“Het kinderfeestje van Ward in circus Kristal was een groot succes!”

christal jans

Zelf de circusartiest zijn op je kinderfeestje?

Weet je nog niet zeker of je wilt goochelen met je kinderfeestje? Circus Kristal kan ook een circus kinderfeestje organiseren. Je mag van alles proberen; Chinese bordjes, diabolo’s, één-wiel-fietsen, indianenstokken, jongleren, koorddansen, katapultplanken, bal-lopen en nog veel meer! We helpen jullie de verschillende acts onder de knie te krijgen zodat jullie een eigen voorstelling kunnen geven. En dat allemaal in de geweldige sfeer van ons circustheater in Amsterdam. Liever thuis een circus opbouwen? Ook dat is geen probleem we nemen ons circus graag mee.

Bekijk het Circus kinderfeestje
circusles-Circus-Kristal-Amsterdam

Circus én goochelfeestje

Kan je niet kiezen? Dan doe je het toch gewoon allebei! We beginnen met het goochelen en na een korte pauze gaan we lekker met het circus aan slag. Zo heb je een creatief én een actief partijtje ineen en je gaat ook nog met een goocheldoos naar huis!

Bekijk het Circus én Goochelfeestje

Extra mogelijkheden

Kinderfeestje – combinatie goochelen + circus

Steeds vaker kiezen ouders voor een combinatie kinderfeestje met goochelen en circus. Wij hebben alle materialen in huis dus de combinatie is snel gemaakt! En wat is er nou mooier om te goochelen en een paar toffe circus-trucs te leren.

Het hele kinderfeestje vieren in ons circustheater

Zeker op doordeweekse dagen is een kinderfeestje organiseren best een gedoe. Er is maar beperkt de tijd en eerlijk is eerlijk, het zorgt voor best wat schoonmaakwerkzaamheden. Vier daarom het hele kinderfeestje bij ons in het theater. Met taart (zelf mee te brengen) en cadeautjes. Boek in dat geval 30 minuten extra via het onderstaande formulier of kies voor de borrel (bij feestjes na 14:30). Zo heb je zeker genoeg tijd voor een compleet feestje.

Vier je goochel kinderfeestje thuis

je hebt alleen een tafel en stoelen nodig

Wij verzorgen onze goochel- en circus-kinderfeesten ook bij jou thuis. Het enige dat klaar hoeft te staan zijn tafels en stoelen; de rest nemen wij mee. Zo toveren we de woonkamer, of bij mooi weer de tuin, om tot een ware goochelshow waar jullie zelf in schitteren. Alle trucs zijn aangepast op de leeftijden van de kinderen. Dit wordt een onvergetelijk kinderfeestje, gewoon bij jou thuis!

Meer informatie

Prijzen

Kinderfeest in ons theater

Goochel kinderfeestje

Kosten: € 225,- voor de eerste 10 kinderen
Bij grotere aantallen: € 10,- per kind extra
Maximum aantal kinderen: 20
Duur: 2 uur

Geschikt vanaf 4/5 jaar

Circus kinderfeestje

Kosten: € 225,- voor de eerste 10 kinderen
Bij grotere aantallen: € 10,- per kind extra
Maximum aantal kinderen: 20
Duur: 2 uur

Geschikt vanaf 9 jaar

Circus & Goochel kinderfeestje

Kosten: € 240,- voor de eerste 10 kinderen
Bij grotere aantallen: € 10,- per kind extra
Maximum aantal kinderen: 20
Duur: 2 uur

Geschikt vanaf 4/5 jaar en ons advies voor kinderen jonger dan 9 jaar

Kinderfeest op uw locatie

Zelf leren goochelen

Combinatie goochelen/jongleerpakket

 

Combinatie goochelen/circuspakket inclusief ballopen, eenwielfietsen en koorddansen

Kosten: € 225,- voor de eerste 10 kinderen
Bij grotere aantallen: € 10,- per kind extra
Maximum aantal kinderen: 30
Duur: 2 uur

Kosten: € 240,- voor de eerste 10 kinderen
Bij grotere aantallen: € 10,- per kind extra
Maximum aantal kinderen: 30
Duur: 2 uur

Kosten: € 350,- voor de eerste 10 kinderen
Bij grotere aantallen: € 10,- per kind extra
Maximum aantal kinderen: 30
Duur: 2,5 uur

 • Alle prijzen op onze locatie zijn inclusief een pakje drinken en een zakje chips!
 • Buiten Amsterdam brengen wij vervoerskosten in rekening (23ct/km)
 • Binnen Amsterdam rekenen wij alleen de eventuele parkeerkosten
 • Half uurtje bijboeken voor de taart en cadeaus? Dat kan! De kosten bedragen € 20,-. U neemt zelf de taart mee.
 • Half uurtje bijboeken om nog even te borrelen? Dat kan bij de middagpartijtjes. De kosten bedragen € 20,-. U neemt zelf de borrel mee.

Kijk alvast rond bij ons

Klik en sleep met je muis op de afbeelding om rond te kijken en laat je inspireren

Enkele kinderfeest reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Leuk! Ik wil een reservering maken

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Weet je het nog niet zeker? Of heb je nog vragen?

Je kan altijd vrijblijvend onderstaand formulier invullen!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE

  PLAATS

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  LEEFTIJD VAN DE JARIGE *

  VERWACHTE AANTAL KINDEREN *

  MAAK KEUZE UIT CIRCUS EN/ OF GOOCHELFEESTJE

  VOORKEURSDATUM *

  VOORKEURSTIJD

  EXTRA KEUZE


  OVERIGE OPMERKINGEN

  Handig

  Hieronder handige kinderfeest informatie

  Kinderfeest flyer

  Klik hier voor de flyer

  Veelgestelde vragen

  Klik hier voor ons overzicht

  Contactpagina

  Contact en locatie