Uitdagend aanbod

Van goochelen tot jongleren

Circusdag op locatie

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om in het circus te zitten?

Meedenkend

Wij denken graag mee over de invulling

Circus op maat

Circus Kristal komt overal! Het hele jaar door..

Waar Circus Kristal is, is het feest!

Circus Kristal komt overal! Het hele jaar door….

Circus Kristal komt overal, het hele jaar door!

Ons aanbod is zeer uitdagend: actieve feesten voor sportverenigingen en voor verschillende doelgroepen binnen het sociaal cultureel werk. Denkt u ook eens aan het (meespeel-)circus als onderdeel van een groter geheel bij bijvoorbeeld een festival of manifestatie. Ook voor kleinere groepen hebben wij vele mogelijkheden, op maat met u doorgesproken.

Kortom: als u denkt aan de invulling van uw feest, dan is Circus Kristal een logische keuze!

Programma

Circus en goochelen zijn twee uitermate geschikte activiteiten voor verschillende doelgroepen.
Het zijn uitdagende en zinvolle vrijetijdsbestedingen en tevens bijdragend aan het versterken van sociale, emotionele, individuele en motorische vaardigheden.
Zij doen een beroep op de creatieve ontwikkeling en de sociale competenties.

Het Circus

Circus Kristal heeft een groot pakket uniek en uitdagend circusmateriaal: eenwielfietsen, koorddansapparaten, jongleermaterialen, diabolo’s, loopballen, balanceerrollen en -planken, Chinese bordjes, clownsfietsen, gewichten, cigar boxes, pedalo’s, katapultplanken, stelten, voetstelten, hoepels, ringen, stokpaardjes, devil-sticks, pistematten, pisterekken, oefenrekken, circusmuziek…..en meer!

Het Goochelen

Bij het goochelen maakt iedere deelnemer zijn of haar eigen goocheldoos. De goocheltrucs worden door ons gedemonstreerd, waarna de deelnemers zelf aan de slag gaan; vervaardigen, versieren, oefenen en eventueel presenteren. Na afloop van de activiteit nemen de deelnemers de goocheldoos met trucs mee naar huis om daar op te treden!

Schminken en Bellenblazen

Circus Kristal is ook schminken en reuzen bellen blazen. Deze spannende onderdelen behoren ook tot de mogelijkheden, als aparte activiteit of als aanvulling op het circus. Circus Kristal heeft een ideaal aanbod ontwikkeld waarbij deelnemers én begeleiding zelf kunnen ervaren, dat het circusspel leidt tot onverwachte ontdekkingen en resultaten.

Ons programma staat garant voor een onvergetelijke dag!

Enkele voorbeelden

Turnvereniging, Nationale Straatspeeldag, Festival, Ziekenhuis, Voetbalvereniging, Speeltuinvereniging, Braderie, Koninginnedag, Bevrijdingsdag, Familiefeest, Huwelijksfeest, Woonboulevard, rolschaatsvereniging, etc.

Enkele kinderfeest reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Meer informatie

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE

  PLAATS

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  Handig

  Hieronder handige maatwerk informatie

  Contactpagina

  Contact en locatie