Zelf in de sportlights

Voor volwassenen en kinderen

Uitdagend materiaal

Voor jong en oud

Een ongeëvenaarde invulling

Voor uw feest

Vrijuit oefenen

Met vakkundige hulp

particulieren-familie-circus-kristal-amsterdam

Particulieren

Ervaar hoe het is om een dag zélf in de spotlights te staan!

Voor volwassenen en kinderen ‘samen’ zijn deze activiteiten van circus Kristal een ongeëvenaarde invulling van bijvoorbeeld uw familiefeest, een reünie of een bruiloftsfeest.
De deelnemers kunnen dan vrijuit oefenen met ons uitdagend circus- en goochelmateriaal en worden vakkundig geholpen door het Kristal-team.

Honderden kinderen en volwassenen hebben al doende ervaren hoe het is om een dag zélf circusartiest te zijn en in de ”spotlights” te staan. Een “laten zien” aan elkaar behoort zeker ook tot de mogelijkheden en het niveau stijgt gegarandeerd ver uit boven dat van de “schuifdeuren”!

Enkele reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Meer informatie

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE

  PLAATS

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  Handig

  Hieronder handige kinderfeest informatie

  Veelgestelde vragen

  Klik hier voor ons overzicht

  Contactpagina

  Contact en locatie