Workshops & Teambuilding

Daag jezelf uit om nieuwe dingen te leren

Circus Kristal op kantoor

Uitdagend, leerzaam, maar vooral erg leuk!

Gepersonaliseerd programma

Wij denken graag mee!

Leer nieuwe skills

Balanceren, koorddansen, jongleren, devilsticks, éénwiel-fietsen, goochelen, acrobatiek, bordjes draaien en diabolo’s gooien

bedrijven-bedrijfsuitje-activiteit-Circus-Kristal-Amsterdam

Teambuilding met Circus Kristal

Niemand kan alles, maar iedereen kan iets

Workshops met collega’s

Wij bieden bedrijven verschillende circus en magie workshops aan. Deze kunnen plaatsvinden in het kader van teambuilding, vaardigheidstrainingen of personeelsactiviteiten. De deelnemers worden aangesproken op hun creativiteit.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Tijdens de workshops maken de deelnemers kennis met verschillende circuselementen zoals: balanceren, koorddansen, jongleren, devilsticks, éénwiel-fietsen, goochelen, acrobatiek, bordjes draaien en diabolo’s gooien. Er worden grenzen verlegd en nieuwe vaardigheden ontwikkeld die kunnen leiden tot een spectaculaire voorstelling. De medewerkers van Circus Kristal hebben zelf een circusachtergrond, je kan dus rekenen op een ongeëvenaarde deskundigheid en ervaring.

Circus in uw bedrijf

mensen in beweging, mentaal en fysiek, ongedwongen en spelenderwijs

In een inspirerende openingsact worden de deelnemers uitgedaagd om het kind in henzelf te vinden. Wat volgt is een groep artiesten in de dop die niet kunnen wachten zelf aan de slag te gaan met het uitdagende materiaal! Onvermoede talenten krijgen de kans om gezien te worden. Het plezier staat voorop!

Aangepast programma? Geen probleem!

Het circusprogramma biedt vele mogelijkheden. Kleine of grote groepen, op zichzelf staand of als onderdeel van een groter geheel, alleen het personeel of personeel met aanhang plus kinderen, het kan allemaal. Wij denken graag mee en laten u profiteren van onze kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van een circusfeest!

bedrijfsuitje-activiteit-Circus-Kristal-Amsterdam

Enkele reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Meer informatie

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE

  PLAATS

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  Handig

  Hieronder handige informatie

  Contactpagina

  Contact en locatie