Circus en goochelen

Universeel en niet taalgebonden

Uitdagende en zinvolle vrijetijdsbesteding

Creatieve ontwikkeling

Maatwerk projecten

Op locatie

Leerzame activiteiten

Voor alle doelgroepen

sociaal-cultureel-Circus-Kristal-Amsterdam

Sociaal Cultureel Werk

Circus en goochelen zijn universele begrippen die niet taalgebonden zijn

Circus Kristal heeft jarenlange ervaring in het werken met speciale groepen. Tevens verzorgen wij in het kader van de Verlengde Schooldag diverse projecten in prioriteitenwijken in Amsterdam.

Circus en goochelen zijn universele begrippen die niet taalgebonden zijn.
Bovendien zijn dit twee uitermate geschikte feestelijke en leerzame activiteiten voor de verschillende doelgroepen binnen het sociaal- culturele werk.

Het zijn uitdagende en zinvolle vrijetijdsbestedingen, (re)creatief maar tevens bijdragend aan het versterken van sociaal- emotionele, individuele, (bijv. taalvaardigheid) en motorische vaardigheden. Zij doen een beroep op de creatieve ontwikkeling en de sociale competenties.

Circus Kristal verzorgt circus- en goochelprojecten op locatie. Deze projecten duren één of meerdere dagen en kunnen bijvoorbeeld worden georganiseerd in het kader van vakantie-aktiviteiten, feestdagen, open dagen, buurtfeesten of andere speciale gelegenheden.

Enkele reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Meer informatie

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE

  PLAATS

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  Handig

  Hieronder handige informatie

  Contactpagina

  Contact en locatie