Als centrale activiteit

Of als onderdeel van een groter geheel

Ongedwongen kennis maken

Met de meest uiteenlopende circusvaardigheden

Een feest op uw feest

Voor jong en oud

Uitdagend materiaal

Meedoen kan al vanaf 4 jaar

Circus-goochel-workshop-festival-amsterdam

Festiviteiten

inzetbaar tijdens kleine of grote festiviteiten, vakantieactiviteiten, een gezamenlijk feest via de winkeliersvereniging of festival.

Circus Kristal kan worden ingehuurd als centrale activiteit of als onderdeel van een groter geheel. Onder leiding van onze professionele medewerkers leren de deelnemers op ongedwongen wijze de meest uiteenlopende circusvaardigheden.

De circusonderdelen zijn geplaatst in afzonderlijke pistes, waarbij wij rekening hebben gehouden met verschillende moeilijkheidsfaktoren. Meedoen met Circus Kristal kan daarom al vanaf 4 jaar.

Wij hebben zeer uitdagend materiaal voor jong en oud:
Ballopen, koorddansen, eenwielfietsen, balanceren, jongleren, steltlopen, bordjes draaien, diaboleren, kortom een feest op uw feest!

Programma voorbeeld

De meest voorkomende invulling van bijvoorbeeld een festival is onze “open podium instuif” opzet. Hierbij is het mogelijk dat de deelnemers elk moment kunnen meedoen op een ongedwongen manier. Zij kunnen er voor kiezen om te komen en gaan wanneer dat hun uitkomt.

festivals-Circus-Kristal-Amsterdam

Enkele reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Meer informatie

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE

  PLAATS

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  Handig

  Hieronder handige informatie

  Contactpagina

  Contact en locatie