Voor elke leeftijd

Uitdagende workshops

Niemand kan alles

Maar iedereen kan iets

Onvergetelijke dag

Unieke activiteiten

Professionele begeleiding

Programma op maat

Circus workshops voortgezet onderwijs

circus Kristal staat garant voor een onvergetelijke dag

Circus is voor elke leeftijd!

Wij gebruiken de middelen circus en goochelen om de sociale, motorische en creatieve ontwikkeling van de deelnemers te bevorderen, individueel of met elkaar.
Dit kan als zelfstandige aktiviteit, bijvoorbeeld in het kader van de culturele vorming, of als onderdeel van een groter geheel zoals een sportdag of een kennismakingsaktiviteit voor de brugklas.

Bij onze projecten vormt plezier de rode draad en geldt het motto: ‘Niemand kan alles, maar iedereen kan iets!’

Programma

Wij bieden scholen voor het voortgezet onderwijs het ‘VO circus- en goochelproject’. Tijdens een uitgekristalliseerd programma laten wij de leerlingen kennismaken met verschillende circusdisciplines in 4 uitdagende combinatieworkshops:

 • diabolo en devil-stick
 • jongleren en Chinese bordjes
 •  éénwielfietsen en goochelen
 • circusbalans: koorddansen, ballopen, stelten, stokevenwicht, katapult planken.

Circus Kristal komt naar u toe met professionele medewerkers en al het materiaal en verzorgt in samenwerking met de school een dag of dagdeel rond bovengenoemde workshops. Wij spreken het programma vooraf met u door en maken daarna een programma op maat.

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons unieke circusaanbod, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen, wij sturen u graag onze folder. Vele scholen gingen u voor!

“Circus Kristal is voor mij een prettige ervaring. Ongeveer 5 jaar komen ze op het Mendelcollege en iedere keer weer is het contact met de leerlingen en met mij bijzonder. Een aanrader.”

F. Hartman, Docent Mendelcollege, Haarlem

Enkele reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Meer informatie

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER

  POSTCODE
  PLAATS
  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  Handig

  Hieronder handige informatie

  Veelgestelde vragen

  Klik hier voor ons overzicht

  Contactpagina

  Contact en locatie