Kinderfeestje bij ons

Wij hebben een eigen circus theater in Amsterdam

Circus Kristal aan de NDSM werf

Neem alle kids mee naar Circus Kristal en wij verzorgen de rest.

Kinderfeestje thuis

Wij brengen de goochel workshop naar uw woning

U zorgt voor een tafel en stoelen

Wij verzorgen een waanzinnig kinderfeest

Sportverenigingen

Circus Kristal verzorgt circus- en goochelprojecten op locatie

Het circusspel doet een appèl op het doorzettingsvermogen van de deelnemers; circustechnieken komen je niet aanwaaien, dat merk je aldoende. Circus is inspanning en ontspanning, een spel zonder grenzen.

Net als bij de gemiddelde recreatieve club/sportclub leren de deelnemers dat samenwerken, ergens moeite voor moeten doen, jezelf en een ander uitdagen, waardering geven aan elkaar en waardering ontvangen belangrijke componenten zijn.

Circus Kristal verzorgt circus- en goochelprojecten op locatie.

Programma voorbeeld

Een programma indeling die goed werkt bij sportverenigingen is ons scholenprogramma. Bij dit programma zijn de onderdelen circus, goochelen, schminken en bellenblazen.

Een andere veel voorkomende opzet bevat de programma onderdelen circus en goochelen. Hierbij is het circus het hoofdonderdeel en tussendoor leren de deelnemers in kleinere groepen goocheltrucs die ze mee naar huis mogen nemen. Het circus begint met een enthousiaste en uitdagende uitleg van de circusonderdelen waarna de deelnemers zelf aan de slag gaan met de materialen. Na het oefenen kan gekozen worden voor een passende afsluiting zoals een interne voorstelling of een voorstelling aan eigen publiek.

Wij zoeken samen met de opdrachtgever altijd naar een passende invulling van uw feestdag!

“Het kinderfeestje van Ward in circus Kristal was een groot succes!”

christal jans

Enkele kinderfeest reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Ik wil een informatie pakket

U ontvangt een e-mail met flyer, informatie en prijzen.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *

STRAATNAAM + HUISNUMMER *

POSTCODE *
PLAATS *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *

WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

VOEG EEN TEKENING OF FOTO TOE ALS BIJLAGE - (limiet 4 MB Alleen .pdf | .png | .jpg | .jpeg)

Handig

Hieronder handige kinderfeest informatie

Kinderfeest flyer

Klik hier voor de flyer

Veelgestelde vragen

Klik hier voor ons overzicht

Contactpagina

Contact en locatie