Niemand kan alles, maar iedereen kan iets!

Onze rode draad is plezier maken, dan komt de rest vanzelf! In iedereen schuilt een artiest ūüėČ

Niemand kan alles, maar iedereen kan iets!

Onze rode draad is plezier maken, dan komt de rest vanzelf! In iedereen schuld een artiest ūüėČ

Circusschool Kristal

Onderdeel van stichting het onderwijscircus

Educatieve lesprogramma’s voor scholen

Met onze educatieve lesprogramma’s verzorgen wij circus en goochelprojecten voor kinderen van het basis en voortgezet onderwijs. Samen met de opdrachtgever verzorgen de professionele medewerkers van Circusschool Kristal een uniek project rond de thema’s circus, leren goochelen, bellenblazen op verschillende manieren en schminken. De deelnemers leren op speelse wijze allerlei verschillende circusvaardigheden in de ruimste zin van het woord. Aan het einde van het project kunnen zij op eigen niveau datgene wat zij hebben geleerd laten zien aan elkaar en anderen (ouders, kinderen, bekenden).

Workshop goochelen en circus als feestje

Goochelen leren? Een onvergetelijk kinderfeest op een geheimzinnige manier! Bij het spannende goochel kinderfeestje maak en leer je zelf goocheltrucs. Je krijgt van ons een goocheldoos, die je zelf met prachtig materiaal mag versieren. Na afloop van het feest krijg je deze magische doos mee, zodat je er thuis mee kunt op treden. De trucs zijn aangepast aan de leeftijd van de feestgangers.

Je kunt er ook voor kiezen om na het goochelen echte circuskunsten te leren en te oefenen tijdens een circus kinderfeestje! Je mag van alles proberen; Chinese bordjes, diabolo’s, eenwiel-fietsen, indianenstokken, jongleren, koorddansen, katapultplanken, ballopen en nog veel meer! Je ouders kunnen intussen koffie of thee drinken en als ze durven mogen ze misschien ook wel even meedoen!

“Alle kids hebben enorm genoten. Evenals de ouders en leerkrachten.”

basisschool de wingerd

Enkele kinderfeest reacties

Wat heeft Bente samen met haar vriendinnen een super leuk goochel en circus feestje gehad, echt helemaal top! Het knutselen van de goocheldoos, leren van echt spannende trucjes. En dan ook nog een echte artiest voelen in het circus. Het was een super leuke middag! Circus Kristal is echt een aanrader voor ieder kinderfeestje!

Pascale, Amsterdam

Aschwin is een super entertainer. Hij heeft Duuk en z’n vriendjes van 6/7 jaar 2 uur lang vermaakt met humor, knutselen en goochelen. Een echte aanrader! Kinderen krijgen de trucs mee naar huis is hele mooi doos. Super bedankt!

Roos, Amsterdam

Aschwin, veel dank voor het super kinderfeestje! Frederieke en haar vriendinnen hebben genoten!! Super leuk om te zien hoe je de kinderen mee neemt in de wereld van het goochelen en circus. Dit is echt een aanrader voor ouders die hun kinderen een leuke verjaardag willen bezorgen!

Thomas, Amsterdam

Wie gingen u voor?

Hieronder vindt u een greep uit een aantal projecten.

Elke maand! PLLEK, Amsterdam-Noord

Circus Kristal staat elke maand bij Pllek op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Deze keer niet alleen circus spelen, maar ook een ballonfiguren workshop.

Elke week op Pebble TV

Pebble TV presenteerde een serie circuslessen van Circus Kristal! Wil je ook kennismaken met circus en goochelen bijvoorbeeld op je verjaardag? Bij ons kun je je verjaardag vieren op een heel bijzondere manier!

Vakantiespeelweek De Ronde Venen, Vinkeveen

Circus Kristal had een heerlijk creatieve dag in Vinkeveen. Alle kids hebben zich onwijs vermaakt met onze materialen als: √©√©nwielfietsen, pedalo’s, wave-boards, diabolo’s, loopballen, hoepels, stelten en nog veel meer….

OBS De Zuidvliet, Kortgene

Circus Kristal had een heerlijk zonnige dag in Kortgene op OBS De Zuidvliet. Samen met de kids en leerkrachten is er samen weer een fantastische voorstelling neergezet. Want ook hier; niemand kan alles, maar iedereen kan iets!