Categories: Geen categorie - Nieuws

Nieuwsbericht-Nieuwe-Workshops-Circus-Kristal

Hooggeëerd publiek! Welkom in de wondere wereld van Circus Kristal. Een heel bijzonder circus. Hier zit je namelijk niet op een stoel te kijken naar de show, nee, hier kun je zelf alle circuskunsten leren. En natuurlijk mag je daarna laten zien wat je kunt!

Niemand kan alles

Zo is het toch? En dat geeft ook helemaal niet. De ene is handig met jongleerballen, een ander balanceert liever op een koord en in weer een ander schuilt een echte goochelaar.

Iedereen kan iets

Dat is het mooie, je hoeft niet alles te kunnen, dat kan namelijk niemand! Maar.. er is altijd wel iets wat je kunt doen of leren. Tijdens onze kinderfeestjes ligt de focus op plezier.

Bij jou of bij ons!

Wij komen met alle liefde op jouw verjaardagsfeestje bij je thuis. Maar wil je de circus-ervaring nog specialer maken, kom dan met je vrienden en vriendinnen langs in ons circustheater. Jullie worden ontvangen door de circusdirecteur. Je waant je meteen een echte artiest.

Goochelfeestje

Ben je helemaal weg van goochelen, dan staat jouw feestje helemaal in het teken van magie! Zelf goocheltrucs maken, leren en meenemen! Natuurlijk nemen we tijdens dit twee uur durende goochel kinderfeestje ook tijd voor iets lekkers, en… zingen we voor de jarige!

Circusfeestje

Ben je niet zo van het goochelen, maar balanceer je liever op een hele grote bal, of gooi je ze in de lucht? Dan is het circus kinderfeestje iets voor jou! Ook hier komen alle onderdelen van een kinderfeest aan bod, en alles in circusthema natuurlijk.

Goochel- Circus combinatie feest!

Kun je niet kiezen? Vind je het allebei leuk? Dat kan! Speciaal voor jou hebben we het combinatiefeest. Twee uur lang goochelen en circuskunsten gecombineerd.

Kijk op onze pagina over kinderfeestjes voor meer informatie!

Reserveer nu je kinderfeest

HET MEEST GEBOEKT EN VAN HARTE AANBEVOLEN 

Steeds vaker kiezen ouders voor een combinatie kinderfeestje met goochelen en circus. Wij hebben alle materialen in huis dus de combinatie is snel gemaakt! En wat is er nou mooier om te goochelen en een paar toffe circus-trucs te leren.

Reserveer nu!