Tim heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk was het zo ver en kon zijn verjaardag uitbundig gevierd worden! Samen met zeven van zijn beste vriendjes en vriendinnetjes komt hij leren goochelen, maar vooral heel veel plezier maken en echt het gevoel hebben van jarig zijn. Al gaat dat natuurlijk hand in hand met het goochel kinderfeestje van Circus Kristal. Benieuwd hoe zo een kinderfeestje eruitziet? We leggen het uit aan de hand van Tim’s feestje. Tim vierde zijn zevende verjaardag bij Circus Kristal, maar het goochel feestje is al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het circus kinderfeestje is het meest geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. In beide gevallen worden de trucs of acts aangepast op de leeftijd of ervaring (als de kids al eens eerder zijn geweest).

Waarom een goochel kinderfeestje?

Doordat Tim zeven jaar werd was er even twijfel of het circus kinderfeestje niet leuker zou zijn, of juist de combinatie.. Maar aangezien het Tim zijn eerste feestje bij Circus Kristal was werd er toch besloten om voor het Goochel feestje te kiezen, de andere kunnen later altijd nog! Maar dat is natuurlijk niet het antwoord op de vraag hoe, of waarom, Tim nou zo graag wilden leren goochelen met zijn verjaardag. “Het begon allemaal na een bezoek aan een rondreizend circus met opa & oma. Tim bleef er maar over praten. En elke keer dat er iets van goochelaars of het circus op de TV langs kwam dan mocht er niet meer gezapt worden, het geluid moest juist harder. En de aanbevolen video’s op YouTube hebben maanden niets anders laten zien”. Een goochel feestje paste dus precies in Tim zijn straatje, helemaal in het Circustheater van Circus Kristal!

Zo begon Tim zijn feestje

Tim vierde zijn verjaardag op een woensdagmiddag, na de laatste schoolbel zijn alle kinderen met twee auto’s opgehaald en richting de NDSM-werf gereden. Zelfs op een doordeweekse dag is het hier prima parkeren (wel betaald, 1,40 euro per uur). Terwijl alle vriendjes en vriendinnetjes met cadeaus uitstappen staan we ze al op te wachten bij de ingang om met zijn allen naar binnen te lopen.

Omdat Tim en de overige feestvierders direct uit school komen is er gekozen om een halfuurtje bij te boeken voor zelf meegenomen taart en natuurlijk het uitpakken van de cadeaus. En met dat enthousiasme beginnen we ook het goochel feestje. Alle kinderen ontvangen een magische goocheldoos, die ze zelf mogen versieren. Als alle versieringen erop zitten is het tijd om de doos met trucs te vullen. Maar dan moeten ze natuurlijk wel eerst geoefend worden, want je hebt niets aan een goocheltruc die je zelf niet kunt opvoeren. De trucs worden uitgelegd en geoefend. En bij een goochel feestje hoort natuurlijk een grote goochelshow. Een mooi afsluiter van het feestje met als klap op de vuurpijl, alle kinderen krijgen de magische goocheldoos mét trucs mee naar huis!

Waarom niet thuis maar in het Circustheater?

Aangezien Circus Kristal ook op locatie kan komen voor bijvoorbeeld een Circus kinderfeestje thuis hebben we Tim (of eigenlijk zijn ouders) gevraagd waarom ze zo graag naar ons Circustheater kwamen. Het antwoord was kort maar krachtig “de look en feel van het circustheater maakt dit thema feestje helemaal af. Daarnaast scheelt het ons een hoop gedoe en misschien nog wel belangrijker: we houden het huis zo lekker schoon. Win – win dus!”. Benieuwd hoe ons Circustheater eruitziet? Onderaan de pagina van elk feestje kan je alvast een kijkje nemen.

Ga naar kinderfeestje pagina
Circus-Kristal-Amsterdam-Fotoalbum

Vieren we binnenkort jouw feestje?

Zowel Tim als wij hebben enorm genoten van zijn verjaardagsfeestje. Zo mogen er nog veel meer volgen. We vieren dan ook graag jouw feestje mee. Of dat nu bij ons is, of juist bij jullie thuis. Wij brengen het circus gevoel mee, waar we ook naartoe gaan. Er kan eenvoudig online gereserveerd worden, maar er kan ook contact opgenomen worden om het e.e.a. door te spreken voordat er online een reservering wordt gemaakt. Hopelijk vieren we binnenkort jouw verjaardag!

Plan gelijk je kinderfeestje!