Categories: Geen categorie - Nieuws

Nieuwsbericht-Nieuwe-website-Circus-Kristal

Wij hebben sinds kort een vernieuwde website! Er is maanden aan gewerkt, en nu is hij in de lucht: onze compleet vernieuwde website. Hij heeft een nieuwe huisstijl en is zeer gebruiksvriendelijk!

Bovendien vind je op de site nu meer informatie over wat we allemaal te bieden hebben. Hierbij kan je denken aan circus op school, workshops en teambuilding voor bedrijven, kinderfeestjes in Amsterdam bij ons in het circus en natuurlijk leveren wij ook maatwerk.

En of dat allemaal nog niet genoeg is, zijn we nu ook begonnen met het maken van een nieuw reserveringssysteem voor de goochel en circus kinderfeestjes zodat het nog gemakkelijker wordt om te reserveren.

Bij vernieuwingen gaat er weleens wat mis, dus als er iets is wat niet werkt, of als je iets niet kunt vinden, laat het ons dan weten via info@circuskristal.nl. En ook je complimenten horen we graag.

Reserveer nu je kinderfeest

HET MEEST GEBOEKT EN VAN HARTE AANBEVOLEN 

Leer coole goocheltrucs van een echte goochelaar tijdens dit spannende kinderfeest in onze goochel- en circusloods! Je krijgt van ons een goocheldoos, die je zelf met prachtig materiaal mag versieren. Daarna gaan we de trucs leren en oefenen. Na afloop van het feest gaan alle trucs in de magische doos mee naar huis, zodat je er overal mee kunt optreden.

Reserveer nu!